Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mitt hjärta

Mitt vackra hjärta
skimrande ljust
svartaste svart
Gjort av tunnaste glas
starkaste metall
som fortfarande slår
trots skavsår och plåster
nötning och svek.
Som är varmt och stort
litet och svagt.
Kärleksfullt och
tvivlande.
Gnistrande
lyckligt
sorgset blått.
Som dunkar och slår
och är levande.
Som grundats av
villkorslös kärlek
från de jag älskar
och ömhet
från
de viktigaste av viktiga
Därför mitt hjärta
har du klarat varje storm
Och slår jublande glatt
mot livet




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-26 17:25



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Vackert berörande
2011-08-28

  Lena Själsöga Keijser
sant är detta
2011-08-27

    Ida Tisteltunga
Fyndigt.
2011-08-26

    ej medlem längre
vackert...
2011-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP