Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Diffus drömmar


I vita slöjor



Mina drömmar är som skymningen

inbäddade i vita slöjor

dansande, gracila och trolska.



Min verklighet är som flödande sol

med skuggor bakom varje sten

där jag hämtar inspirationen.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-26 18:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fina rader
2011-08-26

    Birgersdotter VIP
Du trollar med orden
och skapar en vacker melodi
i dikten
2011-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP