Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara

Stanna

Stilla

Orden klumpar sig i strupen

Vad kan du säga

Vilka ord är dina vackraste att använda

Vem vill du vara

Du får vara vem du vill

Stanna

Stilla




Fri vers av Slissh
Läst 121 gånger
Publicerad 2011-08-26 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slissh