Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

körsbär,smultron och citron

strävt blekt hår
solen har varit hos dig
fräknar, fransar, fantasi
svag doft av unket källarrum
the 70's
vi drömmer
kasta loss
ön väntar




Fri vers av Slissh
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-27 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slissh