Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kopierad från min förra användare - sara-li . Glömt lösenord till den, därför en ny.


Elefanten

rösten av tvivel ekar i ditt rum
du vill förstå
jag kräver ett svar
dunklet sluter in mig och kväver
ett skrik exploderar mot väggarna

det blir tyst igen
marken gungar mot min våta hud
läppar som kräver ett svar
andetag




Fri vers av Slissh
Läst 114 gånger
Publicerad 2011-08-26 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slissh