Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släppa in

Vackra drömmar
Underbara verklighet
Ett ord
en vindpust
från
Din längtan
din blick
Dina kärleksslingor
mot min hud.
Din önskan
som också är min.
Skimrande tankar
Vågar vi släppa
in det
underbaraste
vi någonsin mött?
Kärleken.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-27 00:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en härlig text om kärlekslängtan och mötet med kärleken...ja och din undran...ja tråkigt nog så kan det ibland nog vara så...att man inte vågar släppa in kärleken...
2011-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP