Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Betygens vara eller icke vara.


Bakom rättelsepennan



Uppsatsskrivning

Fackämnen!!

Nej,nej.

Fria ämnen

Betyg B


Bakom rättelsepennan

gråhårig "tant"





Efter sommaruppehåll

Ny skola

Fortfarande fria ämnen

Betyg (a)

Medelålders lärare.









Tänk vad ett sommarlov kan förkovra en.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-27 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP