Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden är från Al Areen Wildlife Park, Bahrain




Bara ÄR

Var inte arg på livet -
Det bara ÄR.
Bli istället vän med det!

Var inte arg på en sjukdom -
Den bara ÄR.
Om du förstår vad den betyder...
Så går den sin väg.

Var inte osams med dig själv -
Du bara ÄR.
Om du förstår dig själv bättre -
Så börjar du LEVA.




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 347 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-27 12:14



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
visdomsord...igen, tyckte om
2011-09-03

  walborg
Så himla klokt!
2011-08-27

  Mr Lindemann VIP
Om jag bara är med sjukdomen som är en del av livet som är en del av mig - slutsatsen bli att alla är, förenas i ett enda är? Eller ?

Jomenvisst är det så
2011-08-27

    ej medlem längre
Stämmer!
2011-08-27

  Gunnar Ideström
Så enkelt kan det väl ändå inte vara...
Eller?
2011-08-27

  Minkki VIP
inte alltid lätt att förstå livet eller sig själv, men på väg, på väg... tack för påminnelsen!
2011-08-27

  anits VIP
Mycket kloka ord som jag tar till mig
2011-08-27

  thyra
Kloka ord att ta till sig! Tack!
2011-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)