Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fågelperspektiv


Lilla Eva....limerik



En fågel som flög över taken

han såg lilla Eva helt naken

han dök som torsk

men då blev hon morsk

O sa: Jag vill ej visa baken.






Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-27 13:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Kul, verkligen.
2011-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP