Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet..en flämtning


Som dagen äter natten i gryningen



Ser ljuslågans flämtande sken

som sveper in oss i ett töcken.

På väggen bakom rör sig skuggorna

i pardans.


Som dagen äter natten i gryningen

äter elden ljusveken

stilla så stilla

som livet,

förtärs den bit för bit.




Inget har förändrats.

Det var bara ett ljus som brann ner.







Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-27 17:31



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Vacker beskrivning - att påminna oss....
ta vara på stunden
2011-08-28

  anits VIP
Mycket bra och tankeväckande
skrivet
2011-08-28

  Maj-Lis VIP
Så bra...allt är förgängligt
2011-08-27

    ej medlem längre
Alltets förgänglighet - bra beskrivet!
2011-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP