Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kretsgång


Den fallna manteln


Den fallna manteln

som ett skyddande täcke

i gult och rött



Upplöses i himlens hydrat

där löv blir till mull

där död blir till liv.




För att invänta






Naturens mysterium:

Uppståndelsen.






Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 662 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-28 10:50



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Mycket bra skriven
2011-09-02

  Bibbi VIP
Suverän.
2011-08-28

    ej medlem längre
Naturens skiftningar vackert skrivet. Ina
2011-08-28

  Maj-Lis VIP
Härligt...död blir till liv
2011-08-28

    ej medlem längre
Kan se det framför mig - hur likt en fågel Fenix livet reser sig ur allt det röda och gula… Bra!
2011-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP