Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsslända

Likt en vacker dagslända
flyger poesin
lätt luftigt
som maskrosfrön
för vinden.
Stannar blott en sekund
stilla i luften
för att betraktas
och sedan ljudlöst
sväva vidare
till glömskans dal.
Ibland fastnar ett frö
i ditt hjärta
på väg bort.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-28 11:33



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vilken underbar människa,
förlåt poet, du verkar vara
2011-08-30

  La Magnólia VIP
Mycket vacker beskrivning om poesins egenskaper .. lätt och luftig .. för att ibland fångas och slå sig till ro i hjärtat ...
2011-08-30

    ej medlem längre
Fint formulerat..!
2011-08-28

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Mycket vackert.
Och visst är det så. Vissa frön fastnar, och gror!
2011-08-28

  Linda CH VIP
Ogripbara känslor som fastnar i hjärtat! Vackert betraktat.
2011-08-28

  Fredrik P. VIP
flyhänt och fint
om poesins kraft
och möjligheter
2011-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP