Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturliga förutsättningar


Skabrös....limerik



En limerik bör vara skabrös

sa en välsvarvad söt liten tös

hon vicka på rumpan

och slängde av strumpan

så männen de flämta och rös.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-28 19:21



Bookmark and Share


  anits VIP
den var kul , bra skrivet
2011-08-28

    ej medlem längre
Fniss...
2011-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP