Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig året runt

Jag saknar dig nu som ett
virvlande vackert höstlöv
Som en kall snöflinga på min kind
Som ett varmt stilla vårregn
Som en norrlandssol som aldrig
sover en vacker sommarnatt.
Den saknaden kan bara stillas
när du är här hos mig.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-08-28 22:56



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
kärlek behövs
året runt...
2011-08-29

  anits VIP
Mycket vackra rader
2011-08-28

    ej medlem längre
Jättefint..
2011-08-28

    Ken Cassel
Jättefint vännen!
:)
Men kanske du vill ta bort s ifrån Jag i början av texten

Kramar!
2011-08-28

    ej medlem längre
så vacker saknad...din text ger mig..
2011-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP