Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågel med blå tårar och röda sår.

Du har gråtit länge nu.

Vid bäcken som strömmar så stilla.


Och dina tårar är fulla av blod

Men det märkliga är att det är blå tårar?



Jag undrar när din vinge ska läka,


Du följer snart med strömmen...


Och vingen verkar inte läka,

Fast du lägger ner den i livet,

I strömmen gång på gång,

Och vattnet blir blodrött.

Det är mig själv.

Mitt liv.

Det är snart över.


Men ännu hoppas jag fast jag tynar,
min egoist.



Det är tid att lämna bäcken,

Och kanske hoppas på framtiden.




Fri vers (Fri form) av Trazan
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-29 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan