Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varm som en sommardag.


Måndagseftermiddag

Dricker mitt eftermiddagskaffe
med värmande solig gäst.
Ekorren krumbuktar sig och tar
våghalsade hopp mellan
höstglimmande björkar.
Perennerna i rabatterna
sträcker på sig i sina dräkter.
Svampar växer upp som
utropstecken i gräsmattan.
Den vackra rosen tar ny kraft och
blommar en gång till.Ljuvligt doftande.
Sida vid sida med nyponknopp.
Vilken varm solig ljuvlig eftermiddag.
Med solen, kaffet och allt det
underbara runtomkring som får mig
att må så bra!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-08-29 19:22



Bookmark and Share


    snöö
Härligt med stunder då man kan njuta av det enkla. Vad fint du beskriver det vardagliga det som är så lätt att missa.
2011-09-02

  Alva Johnsson VIP
Du skriver så målande och vackert att
jag gärna också slår mig ner.
2011-08-30

    Bodil Sandberg
Och man mår himla bra själv också nu när man tagit del av den här soliga härliga dikten!underbart!
2011-08-30

    ej medlem längre
En sån där dag som är en av de allra bästa!
2011-08-30

  anits VIP
Låter som du haft en skön eftermiddag
inte som här dår regnskurarna avlöst
varandra
2011-08-29

  Maj-Lis VIP
Låter som en skönstund
2011-08-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Att bli ett med
naturen det är
den godaste
turen för då
blir man så
gott buren!
Fint beskrivet!
2011-08-29

    Max Poisé
JA...då ska du vara tacksam att du inte behövde det vansinnes skurarna Göteborg fick denna eftermiddag..
(lät jag avundsam)

- Nej inte alls :-)
2011-08-29

    ej medlem längre
Man ska må bra..sen är det för sent !
2011-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP