Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från flydda dar


Sommarblomster



Flockiga, pockiga och vita

Gammeldags fägring

varken bugar eller tackar

för regnmassorna.

Som en oskuldfull mö

tronar den i rabatten.

likt en brud

i sensommarnatten.





Höstflox




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-29 20:42



Bookmark and Share


    Vickan
Fin dikt :)
2017-03-26

    Birgersdotter VIP
Fina som dikten
2011-09-02

  Maj-Lis VIP
Den är vacker
2011-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP