Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vackra sjöns sång

Den stora björken
böjer sin krona
mot det skimrande
blanka svala mörk varma
Grenarna nuddar försiktigt
vattnets konturer
Smeker den spegelblanka ytan
Sömniga näckrosblad bildar
silverprickar i vikens vatten
Stilla mörknande rofyllda vatten
Här föds drömmarna som flyter iland .




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-29 21:59



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa denna gillade jag! Fin naturbild med inre djup.
2011-08-30

    ej medlem längre
Du målar upp en trolsk tjärn för min syn . . .

"Vid ditt tysta vattnen
vill jag för evigt bli kvar . . ."
2011-08-30

  anits VIP
Mycket vackert målar du dina ord
som jag som läser får ta del av
2011-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP