Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Garderob.

Jag klev in i en mörk garderob
famlade- trevade- sökte
Kom ut på andra sidan
och mötte en varmt levande
lockande ny värld!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-29 23:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Coolt !
2011-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP