Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smekande melodi.

När du sover ligger jag tätt
intill ditt hjärtas skimrande rum .
Andas dina drömmars andetag
i en glimmande stjärnas smekande
melodi.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-08-30 00:02



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ljuvligt vackra rader. =)
2011-08-30

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2011-08-30

  anits VIP
Så vackert skrivet
berörande
2011-08-30

  Alva Johnsson VIP
Ljuvlig harmoni
2011-08-30

  Ninananonia VIP
Så vackert ...en smekande melodi... :)
2011-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP