Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varje år förundras jag lika mycket över naturens kretslopp


Moder jord kallar




I ett flämtande försök att hålla masken


dansar björklöven en sista dans.


Moder jord kallar


Vill ha en värmande matta mot kommande vinter.


Bladen rodnar och bugar.


Faller ett efter ett.


lite försiktigt och blygt


räds att stå där


precis som människan


i all sin nakenhet.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-30 09:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert om hur naturen förändras
när hösten närmar sig
2011-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP