Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hade en gång en fröken som verkade tro på något högre än skogens högsta tall och som tvingade oss stackars barn att varje ny skoldags morgon, sjunga psalmer av vilkas ord, mening eller betydelse vi alls icke 'förstod ett som smack'.


Dagens formalin 20110830







'Livet skall vara roligt', sade den uppspelte missionären till de svältande barnen och såg strängt på dem då de inte varken verkade hänga på eller ens förstå sig på språket.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-30 10:09



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Puh! Men detta är ju inte helt olikt hur en del människor fungerar därute i vardagen, tyvärr...
2011-08-31
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP