Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rallarrosor på rad

Vid den gamla grå
vindpinade ladan
står rallarrosor på rad.
Likt vajande långsmala dunskyar
står de vackert utblommade
Lekfullt dansande i höstvindars virvlar.
Längtar efter att sova under snölätt täcke
och sedan vakna igen iklädd nya
blålila sommarkläder.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-30 14:34



Bookmark and Share


  anits VIP
Du målar en vacker tavla
med dina fina ord
2011-08-30

  Gunwale VIP
Dunskyar... vackert! Mot ladans grå - ja, verkligen utsökt!
2011-08-30

  Anya VIP
Oj vilken fin sensommarbild!
2011-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP