Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Ganska stor sköldpadda i Al Areen Wildlife Park, Bahrain




En karl skall inte snyfta

En riktig karl skall inte snyfta.

En redig karl måste kunna gråta ordentligt!




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 462 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-08-30 14:38



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Det var bra..så sant
2011-09-07

  Gunnar Hilén VIP
Tack för den !
2011-09-07

  walborg
Bra sagt.
2011-09-07

    ADI Nehlin
mycket kloka ord
2011-09-03

  Ninananonia VIP
Ja, det är mänskligt att gråta..att släppa fram alla känslor...
att bli berörd i hjärtat..
att tillåta sig att känna...

det är framförallt skönt att få ur sig det som tynger...



:)
2011-09-01

  Gunnar Ideström
Jag ser det varken som problem eller ett manlighetstecken. Alla gråter väl. Om man håller det inom sig eller i avskildhet må vara förlåtet. Det är inget man gör för att omgivningen ska uppmärksamma det. Både äkta glädje och äkta gråt kommer av sig självt - inifrån!
2011-08-30

  Filosofen2
Det finns inget vackrare än då en man kan gråta...
Tyvärr är det allt för många som inte gör det, eftersom det anses omanligt!!!!!!
2011-08-30

  Minkki VIP
jag tror att skalan är steglös... och gråten ändå befriande ;) När det är man själv som måste ;)
2011-08-30

  Maj-Lis VIP
En karl är en karl ...om han kan gråta
2011-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)