Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flugsvamp

Jag kan inte mycket om svampar
annat än att jag känner igen en
röd flugsvamp som är
mysigt vitprickig- på långt håll!
Den glänser bedårande vacker i höstsol.
Fin utanpå -med tärande innehåll.
Kanske det ger en tankeställare om livet...
Allt är inte bara yta!
Se bakom ögats bländning




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-30 14:43



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket sant skrivet
2011-08-30

    ej medlem längre
sannerligen sant!
2011-08-30

  lodjuret/seglare VIP
en sådan där småbitchig liten sak
att som se för sina inre 'ögon'
2011-08-30

    Ken Cassel
Bra vännen!
:)

Kramar!
2011-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP