Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord.

Dina ord har byggt
bo i mitt hjärta
Just nu andas jag
bara dina ögonkast.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-30 21:40



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Mycket, mycket vackert!
2011-08-31

  aol
verkligen laddat berörande skriftat vännen
2011-08-30

  Ninananonia VIP
:) dina ord är ..

de andas...

kärlek...
2011-08-30

    ej medlem längre
så härlig din text är...gillar den mycket..
2011-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP