Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla är välkomna


Gratis inträde



Står där så vacker vid entren

kjolen är en kaskad av färger

blusen som snövit siden

håret skimrar i gyllenrött

hon sträcker sin lilla hand och bjuder in.

Alla är välkomna

Inträdet är gratis.

Gammal som ung

Rik som fattig

Frisk som sjuk.



Jag går så försiktigt in

och möts av den sprakande

hösten




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-31 10:20



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Jättefin...gillar Hösten
2011-09-02

  anits VIP
Mycket vackert
2011-08-31

  Knickedick
Även om man bor på södra halvklotet?
2011-08-31

  Bibbi VIP
Helt suveränt skön.
2011-08-31

  Maj-Lis VIP
Ja alla är vi välkommna
2011-08-31

    ej medlem längre
Längtar till hösten ändå mer efter den här färgsprakande bilden!
2011-08-31

  mare VIP
Härligt, och att alla är välkomna ;)
2011-08-31

    ej medlem längre
vilken underbar dikt!
2011-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP