Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vita lena stenen...

plötsligt ramlade ut

tillsammans

med tunga

vackra minnen

från ingenstans

plötsligt drogs mitt liv baklänges

i en tid

där fanns bara vi

plötsligt återställdes allt

från vår gyllene saga

som jag trodde

var förlorade

för evigt




Fri vers av Rise Little One
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-01 10:59



Bookmark and Share


  Anna*
Minnen kan vara starka - särskilt de vackra - de har en förmåga att bestå trots allt! ☼
2011-09-12

  Ordregnspoeten
Vilken tröstefull dikt. Att smeka en sten är bättre än inget. Jag har min lilla stensamling.
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One