Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprang som en hind...limerik

En sträskoklädd kille från Finna

Han jaga´en snabbfotad kvinna

Hon sprang som en hind

Forcera´en grind

Och han sa: Hur f..n ska jag hinna.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-31 12:48



Bookmark and Share


  anits VIP
Riktigt rolig.......
2011-08-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
En träskoklädd grabb från Finna
fick ju förstå det gick ej hinna
med träsko toppad
blev klart överhoppad
av en som var en mästarinna
Kul skriven limerick av Dig!
2011-08-31

  Bibbi VIP
Verkligen kul.
2011-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP