Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din röst

Din röst spelar
underbara solon
bara för mig.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-31 15:51



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Fint...
2011-08-31

    ej medlem längre
Kort med budskap !
2011-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP