Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlåt! Såg en viss likhet.


Många läsare.


Som på REA

Många läsare om man bjuder på

GRATIS INTRÄDE




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-31 15:54



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Huvudet på spiken kallar jag de *skrattar*
2011-08-31

    ej medlem längre
Såg likheten ;-)
2011-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP