Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luta dig...

En liten människa i en stor värld
behöver en varm hand att hålla i.
Luta din själ mot min
så blir det lite lättare gå rakryggad -
tillsammans.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-08-31 19:31



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Mycket bra!
2011-09-09

  Anya VIP
En tröstfull text med kärleksvärme.
2011-09-01

  Lena Själsöga Keijser
mycket vacker
är
denna innebördsgest
2011-09-01

  Ninananonia VIP
:) ja...så är det... Tycker om... :)
2011-08-31

    Mymlan.
Tänk om alla kunde ha en hand att hålla.
2011-08-31

  anits VIP
Mycket fina tankar
2011-08-31

    ej medlem längre
Fina tankar !
2011-08-31

  Alva Johnsson VIP
Ensam är stark?????
Tvåsam är starkare.
2011-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP