Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till ett höstträd

Ett vissnat löv
är allt som minner ...

om din grönskas tid.

Ett vissnat löv,
som snart ska bli till mull ...

för nytt liv att växa i.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-03 16:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det så väl uträknade kretsloppet. Allt har en funktion att fylla!
2011-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP