Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljud av att du lämnar.

Slutet är en tystnad som svagt stänger dörren efter sig
Men ljudet hade jag aldrig trott skulle vara så högljutt i mitt huvud
Ditt namn låter dovt
Dina andetag låter ljudlöst
Och natten blir till en rymd där explosioner inte existerar

Tiden efter blir till en lyssning
En lyssning efter att höra stegen om natten
Stegen som närmar min säng
Ljudet av att någon kryper ner under mitt täcke och kysser min nacke

Tiden har inget ljud
Tiden har ingen hörsel
Tiden existerar inte i ljudet
Och ljudet existerar inte längre
För det var Ljudet då du lämnade mig




Fri vers av helloalfons
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-04 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

helloalfons
helloalfons