Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räddsla.

till en början så gör det ont,
sedan försvinner smärtan.
konsekvenserna är att det syns
att man är rädd
sårad
förvirad
och kanske till och med sjuk?

under ett tag så är de det enda man tänker på
och sedan är det borta ur huvudet.
det kanske inte är så konstigt
när man inte räknar tragiska minnen
som passerat genom tiden.

jag har ett beroende på att
göra mig illa,
förudmjuka och såra mig hårt.
Men vad ska jag göra, när jag sitter och
drar i mitt skin och sår?




Fri vers av helloalfons
Läst 249 gånger
Publicerad 2011-11-29 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

helloalfons
helloalfons