Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Facebook är inte din vän

I flera dagar, uppdaterad
I flera nätter, bombad av nyheter
I flera ord, dödad av riktig ensamhet
I flera ljus, förvrängd av filter
I flera livshändelser, sårad av förändring
I flera omslag, exponering av din stil
I flera hjärtan, alltid någons du inte känner

Facebook är inte din vän
Det är din värsta fiende




Fri vers av helloalfons
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-05 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

helloalfons
helloalfons