Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de säger, men det säger fel.

de säger att jag kommer bli bra
dem berättar alla sjuka saker om hur mitt liv kommer sluta,
hur lycklig jag kommer bli i slutet

men jag berättar sanningen och låsas lee lite halft vänligt mot dem;
"jag kommer inte bli bra, det finns inget att må bra över."

de säger att allt kommer ordna sig
dem berättar om en lösning som kommer hjälpa mig ur det

men jag berättar sanningen och sluter ögonen;
"inget kommer ordna sig. jag är min egna röra."




Fri vers av helloalfons
Läst 209 gånger
Publicerad 2011-12-16 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

helloalfons
helloalfons