Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..blir ont gott..eller gott ont..?

..ibland gör man saker för att få ett gott resultat..man kan verka elak..dum..få dåligt samvete..känna sig hemsk..bara för att man hoppas på att allt ska bli bra..det finns dom som är snälla med..låter saker vara..blundar..låtsas som att dom inte ser..eller tycket att det gör något..det kan ju också gå bra..ibland..fast oftast gör det inte det..oftast blir det en otjänst..en hjälp ner dit man inte vill vara..




Fri vers av kråkan VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-05 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP