Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skrev boken.

Menning efter menning raderas bort från skrivpapret
Menning efter menning som innhöll ditt eller mitt namn
Menning efter menning beskrivet av vårt galna älskande

Två ungdomar
En poeter
Och en osynlig
Två älskare
En hora
Och en bortrest

Menning efter menning tas långsamt bort från näthinnorna
Ifrån pappret, ifrån mina hjärnbrev
Allt som skrivits blir till blodets kvarlämning om hur fingrarna enkelt
Skrev om hur vår kärlek drog med oss till ett hål av synder och sorg

Vårt älskande
Våra händer
Våra kyssar
våra hjärtan
Allt brändes upp

Menning efter menning skulle ha blivit till en bok
En bok oss
En bok om vår kärlek
En bok om vår början
Och om vårt slut

En sammanfattning om "Boken om Du och Jag"




Fri vers av helloalfons
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-04 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

helloalfons
helloalfons