Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tron på det ljusa och det goda


HOPPFULLHET



Ser mörkret och kylan närma sig

men bakom

skymtar

ljuset och värmen.




Det livgivande

Det guddomliga




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-05 06:29



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra och sant skrivet
2011-09-05

  Bibbi VIP
Ja, bakom alla moln finns solen kvar.
2011-09-05

  thyra
Gott råd om skön framförhållning här! Mycket bra!
2011-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP