Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min insida.

Han lever i mina lungor
Han fångar syran

Han lever i mitt hjärta
Han får klaffarna att pulsera blod

Han lever i min hjärna
Han lever fortfarande kvar i mina minnen

Han får mig att leva
Och vad gör jag åt det?
Jag har ihjäl honom
plågar honom
river sönder honom
tar tär på honom

Jag kreverar hans insida

Hur?
Genom att dö
Sluta andas
slår huvudet i väggen

Men bara tills vi båda två håller på att förblöda




Fri vers av helloalfons
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-05 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

helloalfons
helloalfons