Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omväg.

Att gå omvägar
långvägar
kringelikrokvägar
pirrimagenvägar
solskensvägar
hoppfullavägar
lyckovägar
är värt alla steg
det tar....
Bara för
en liten chans
att en kort
sekund få
skymta din blick.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-05 21:22



Bookmark and Share


  Stjärnregn
Men Å vilken härlig!
Underbara känsla!
2011-09-06

  TT
...ja gode värld vad många tusen steg så många uppoffringar man gjort bara för att få se henne på avstånd, bara...gillar denna mycket!!!
2011-09-06

  Ninananonia VIP
Härlig dikt...

fantasifull och vacker är denna väg...om väg...
2011-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP