Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slutet kan alltid vara början på något nytt


Hösten är vinterns vår

Höstens färger
Gör att håret bleknar
För somliga till och med faller av

Som löven gör efter att ha dansat
i glädje under varma sommardagar
och ljuvliga sommarnätter

Men hösten är bara början

Hösten är vinterns vår






Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-05 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP