Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Neutralisering

Silvriga rakblad ger rött blod
Smärtan inuti försvinner för en stund
Blodkroppar jobbar hårt

Igeln suger åt sig allt han kan
Igeln skulle kunna vara din vän

När ingen förstår
När ingen hänger med
När ingen slår följe

Finns alltid igeln vid din sida




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2011-09-06 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP