Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskar ditt namn

I drömmen viskar jag ditt namn
i verkligheten är min mun tyst!
Den sovande jag berättar
skimrande hemligheter
som är underbara att höra.
Mitt vakna jag måste nog lära
sig att lyssna.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-06 16:29



Bookmark and Share


  Anya VIP
En text som växer när man läser den flera gånger. Ett djup andas bakom.
2011-09-06

    ej medlem längre
Lite avslöjat , lite utlämnat..bra !
2011-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP