Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag har - Inget

allt jag har är gemförelser
allt jag har är minnen
allt jag har är beröring
allt jag har är tystnad
allt jag har är räddslan
allt jag har är ensamt
allt jag har är mörkt
allt jag har är dåtid
allt jag har är lögner
allt jag har är besvärligt
allt jag har är kaos
allt jag har är sorger
allt jag har är världen
allt jag har är
inget




Fri vers av helloalfons
Läst 161 gånger
Publicerad 2011-09-06 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

helloalfons
helloalfons