Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bild: Fågelskugga (och del av samma fågels ben), Al Areen, Bahrain




Glädje

Bubblande
Berörande
Busig
Berömlig
Braskande
Befriande
Burdus

Glädje

galopperar gapskrattande genom grönskande gräsmattor gentemot grånande garage.

 

Illustrera detta, den som kan :)




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 600 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-09-07 00:18



Bookmark and Share


  anits VIP
Blir glad av dina ord
2011-09-07

    ej medlem längre
Blir lite svårt att illustrera, men texten väcker glädje!
2011-09-07

  Minkki VIP
kan inte, men blev glad av texten. Duger det?
2011-09-07

  Ninananonia VIP
:)
2011-09-07

  Maj-Lis VIP
Vilken härlig glädje
2011-09-07

    ej medlem längre
Glädje och gamman . . .
2011-09-07

  Bibbi VIP
Applåder!
2011-09-07

  Gunnar Ideström
Ganska genomgripande genopediskt guppande...
2011-09-07

    ej medlem längre
Alitterationer. Mmm. Min favvo.
Tack för den här.
2011-09-07

  SpamPippiL VIP
Görbra :)
2011-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)