Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stanna upp och tänka efter. Den gamle "gråklädde" mannen vid busshållsplatsen har säkert varit med om en hel del intressanta saker i livet. Våga bara fråga så berättar många som på ålderns höst tyvärr lätt blir bortglömda av släkt och "vänner".


DEN GAMLE MANNEN

Fårad man
Många minnen
Många berättelser
Allt inom sig
Även om minnet ibland sviker
så minns han
Det gäller bara att
Våga fråga




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-07 00:39



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Tycker alltid att det är spännande när äldre berättar om "förr i tiden".
2011-09-07

  Alva Johnsson VIP
Så sant. En dag är det försent.
Skildrade själv ett människoöde i :
"I dödens närhet".
2011-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP