Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal skåpmat


Den långa vägen

Som belöning fick du krypa genom
tusen tunnlar och med jämna mellanrum
skrika ett kommando som fick dig
att tro på hundarna, när hundarna
bara ville visa dig vägen.




Fri vers (Prosapoesi) av Börje Larsson
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-07 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson