Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vänskapsbild

Ett bygge av de vackraste stenar,
varsamt staplade,
sammansatta med den starkaste av fogar ...

vår vänskap
för evighetstid.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-07 10:51



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
vänskap är stark...
2011-09-11

    AA VIP
Fin symbolik.
2011-09-11

    ej medlem längre
En mycket vacker bild av vänskap!

Jag instämmer i Gunnels ord, det ligger mycket i vad hon säger ...
2011-09-07

  Gunnel Eriksson VIP
En vacker bild av vänskap.
Förklarar varför just den tål allt
för det gör inte kärleken.
2011-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP